دانشکده موفقیت

هدف اصلی این وبلاگ ارائه آموزش و متدهای نوین و جهانی موفقیت برای تمام افراد است.

دانشکده موفقیت

هدف اصلی این وبلاگ ارائه آموزش و متدهای نوین و جهانی موفقیت برای تمام افراد است.

دانشکده موفقیت

موفقیت امری اتفاقی نیست!!!

پیام های کوتاه

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

دریافت
حجم: 4.34 مگابایت
توضیحات: کتاب همه چیز درباره راه اندازی یک کسب و کار


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۰:۴۳
تیم دانشکده موفقیت

برنامه‌ریزی کردن یکی از دغدغه‌های مهم بسیاری از افراد است. اول هرسال، ماه یا هفته تصمیم می‌گیرند به انسانی متفاوت تبدیل شوند و زندگی دیگری را شروع کنند و همه‌چیز تغییر کند، ولی متاسفانه این تصمیم‌های خوشحال‌کننده، یک روز یا یک هفته یا یک ماه بیشتر طول نمی‌‌کشد و به‌زودی، متوجه می‌شوند در میانسالی هستند که تفاوت جدی با سال‌های قبل ندارد.
 
بسیار خوب است که انسان در روزهای نخستین سال، برای تمام سال خود هدف‌گذاری ‌کند، اما تجربه ثابت کرده بیشتر انسان‌ها، نمی‌‌توانند به چنین برنامه‌هایی متعهد باشند و معمولا بعد از چند بار برنامه‌ریزی، از نفس کار برنامه‌ریزی هم ناامید می‌شوند.
 
 چرا نمی‌‌توانید به برنامه‌ریزی‌های خود متعهد بمانید؟
 
1. با برنامه‌ریزی کردن مشکل ‌دارید: بسیاری از افراد فکر می‌کنند برنامه‌ریزی کردن زندگی را خشک و بی‌روح می‌کند. همه می‌دانند برنامه‌ریزی نکردن، نظم شخصی را از زندگی می‌گیرد، اما فکر می‌کنند برنامه‌ریزی در زندگی هم می‌تواند سردی را وارد زندگی کند. فطرت و ذات انسان، از مقید بودن لذت نمی‌‌برد و آن را دوست ندارد. درنتیجه افراد فکر می‌کنند برنامه‌ریزی بیشتر از ایجاد خروجی، به ایجاد استرس منجر می‌شود.

2. اهمالکار هستید:
 انسان‌ها فکر می‌کنند برنامه‌ریزی، مشکل اهمالکاری را برطرف می‌کند، درصورتی‌که برنامه‌ریزی، خودش به شیوه‌ای برای اهمالکاری و توجیهی برای عقب انداختن کارها تبدیل می‌شود.

3. در برنامه‌ریزی و اجرا، وسواس دارید:
 کمالگرایی مشکل اصلی بسیاری از افراد است. هدف‌های بزرگی انتخاب می‌کنند که رسیدن به آنها غیرممکن است و نمی‌‌توانند یک برنامه معمولی داشته باشند، در صورتی که باید یک برنامه‌ریزی عالی داشته باشند؛ با اهداف دقیق و بزرگ و جزییات و مسیر دقیق. این کار زمان می‌برد و خیلی وقت‌ها هم قابل‌انجام نیست، پس عملا برنامه‌ریزی کردن هم بی‌فایده می‌شود.

4. از برنامه‌ریزی کردن خاطره بدی دارید: برنامه‌ریزی، ممکن است شما را به یاد برنامه‌ریزی برای کنکور و روزهای سخت درس خواندن بیندازد. همه این تداعی‌های بد باعث می‌شود شور و شوقی برای اجرای برنامه‌ریزی‌های سال جدید نداشته باشید.

اشتباهات افراد در برنامه‌ریزی کردن

1. کمتر خوابیدن و بیشتر کار کردن: خیلی اشتباه است که فکر کنید با کم کردن خواب خود مثلا به 3 ساعت در روز می‌توانید برنامه‌ریزی بهتری برای کارها داشته باشید. در برنامه‌ریزی کردن باید فکر کنید چطور می‌توانید از زمانی که در اختیار دارید بهتر استفاده کنید، نه اینکه زمانی را که نمی‌‌توانید مدیریت کنید افزایش دهید.

2. نوشتن فهرست‌های بلندبالا: یکی از خطرات تهیه فهرست بلندبالایی از کارها، نوشتن کارهایی است که انجام آن عملا زمان زیادی از شما نمی‌‌گیرد. نوشتن کارهای کوچکی که زمان کوتاهی برای انجام دادن از شما می‌گیرد باعث طولانی شدن فهرست کارها می‌شود و اثر روانی نامطلوبی دارد. ثبت همه‌ کارهای ‌ریز‌ودرشت احساس شما را نسبت به برنامه‌ریزی کردن بد می‌کند و باعث استرس و فشار روانی می‌شود.

3. برنامه‌ریزی کردن با استفاده از ابزارهای متعدد: خیلی از افراد از ابزارهایی مثل نرم‌افزارهای رایانه‌ای، برنامه‌های تلفن‌همراه، دفترچه‌ها و سررسیدهای مختلف برای برنامه‌ریزی کردن کارها استفاده می‌کنند. استفاده از چند وسیله برای برنامه‌ریزی کردن باعث آشفتگی ذهن می‌شود. استفاده از این ابزارها زمانی موثر است که از یک وسیله برای برنامه‌ریزی استفاده کنید تا تمرکزتان در انجام کارها بالا برود.

4. همزمان چند کار را برنامه‌ریزی کردن: در زمان‌های گذشته این‌طور فکر می‌شد افرادی که چند کار را باهم بهتر انجام می‌دهند در برنامه‌ریزی تبحر بیشتری دارند و انسان‌های موفق‌تری هستند، اما تحقیقات نشان داده افرادی که چند کار را باهم انجام می‌دهند، افت عملکرد بیشتری دارند زیرا فضای ذهنی مناسبی برای یک کار مشخص قائل نمی‌‌شوند. موازی‌کاری استفاده بهتر از زمان نیست، بلکه مصرف بی‌حدوحصر انرژی و ایجاد حواس‌پرتی‌های متعدد است.

5. مدیریت کردن همه لحظات: برنامه‌ریزی کردن برای همه لحظات و ساعت‌ها و 7 روز هفته با دقت و جزییات در لحظه اول حس خوبی به انسان می‌دهد ولی در درازمدت این نوع برنامه‌ریزی افراد را خسته و فرسوده می‌کند زیرا در تمام لحظات تلاش کرده‌اند خود را کنترل کنند، بدون اینکه زمان و فرصت خالی در طول روز برای بی‌نظمی و کنترل نشدن فراهم کنند.

6. کمک نگرفتن از دیگران: وقتی می‌خواهید همه‌چیز در بهترین حالت ممکن اتفاق بیفتد و هیچ کاری را به دیگران واگذار نمی‌‌کنید، با حجم زیادی از کارها مواجه می‌شوید که شاید کار شما نباشد و این فکر را دارید که هیچ‌کس به‌ اندازه شما نمی‌‌تواند کار را درست انجام دهد. درنتیجه به آدم‌های خسته و فرسوده‌ای تبدیل می‌شوید که کیفیت کار بالایی ندارند و به اهداف خود نمی‌‌رسند.

چگونه برای کارهای روزانه خود برنامه‌ریز‌ی کنید که به آن متعهد بمانید؟

1. برنامه‌ریزی کردن در شرایط ابهام را بپذیرید: بسیاری از عوامل، خارج از اراده ما هستند؛ از فوت و بیماری بستگان گرفته تا رویدادهای شغلی و... در چنین شرایطی برنامه‌ریزی کردن، عموما عملی نمی‌‌شود. خصوصا اگر کارهای متعددی در ذهن داشته باشید، برنامه‌ریزی در مواجهه با نخستین بحران، شکست می‌خورد و نمی‌‌توانید به آن متعهد بمانید. ابهام در شرایط محیطی و آینده و اتفاق‌هایی که خواهد افتاد، برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری را عملا غیرممکن می‌کند. باید در شرایطی که برنامه‌ریزی می‌کنید ابهام موجود در شرایط و رخدادهای آتی را بپذیرید و با توجه به نوع پیشامد، برنامه‌ریزی خود را تغییر دهید.

2. برنامه‌ریزی واقع‌گرایانه و عملی داشته باشید: افراد معمولا به‌جای برنامه‌ریزی بر اساس واقعیت، بر اساس ایده‌آل‌ها و رویاهایشان برنامه‌ریزی می‌کنند که طبیعتا اجرا هم نمی‌‌شود و شکست می‌خورد و علاقه‌شان به برنامه‌ریزی از بین می‌رود. بخشی از اجرایی شدن برنامه‌های افراد، در گروی واقع‌بینی است. با واقع‌گرایی چشم‌انداز دقیق‌تری از هدف‌های خود خواهید داشت و به نحو بهتری به آنها خواهید رسید.

3. هدف‌گذاری‌های بلندمدت انجام ندهید و قدم‌های کوچک بردارید:
 با پیچیده‌تر شدن دنیا، گام‌های برنامه‌ریزی، کوتاه‌تر و‌ ریز‌تر می‌شوند و این روند اجتناب‌ناپذیر است ولی ذات برنامه‌ریزی در این است که معمولا نقطه‌ دوردستی را در نظر می‌گیرید و به‌تبع آن، هدف‌ها هم بزرگ‌تر می‌شوند. بهتر است در برنامه‌ریزی کردن یک هدف بزرگ را به هدف‌های کوچک‌تر تقسیم کنید و این هدف را آنقدر کوچک و کوچک‌تر کنید تا نهایتا به حدی برسد که با صرف زمان و انرژی کم، قابل‌دستیابی باشد.

4. میل به افزایش تسلط و کنترل بر محیط را در خود کاهش دهید:
 برنامه‌ریزی، زمانی این ادعا را داشت که می‌تواند تسلط بر آینده را بیشتر کند. باید بپذیرید برنامه‌ریزی کردن فشرده در مقایسه با وقت و انرژی‌ای که از شما می‌گیرد، نمی‌‌تواند برای شما، کنترل چندان زیادی روی حال و آینده، ایجاد کند و بیشتر باعث استرس و فشار روانی می‌شود.

5. لازم نیست تغییرات بنیادین ایجاد کنید:
 هنر برنامه‌ریزی کردن ایجاد تغییر بنیادین در زندگی نیست، بلکه هنر نتیجه گرفتن از داشته‌های موجود است. بهتر است قبل از اینکه در برنامه‌ریزی برای سال جدید دست به تغییرات بزرگ بزنید، لحظه‌ای فکر کنید و توجه کنید که چطور می‌توانید با استفاده از داشته‌های موجود اوضاع را بهبود دهید و به اهداف خود برسید.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۰:۰۶
تیم دانشکده موفقیت


در گذشته میلیونربودن به مردان و زنان میانسال محدود بود، اما آن دوران به سر آمده است و امروزه با مطالعه داستان موفقیت بسیاری از ثروتمندان جهان می توان دریافت که آن ها در دوران جوانی خود به ثروت های میلیونی و میلیاردی رسیده اند. نسل جوان از داستان موفقیت های معجزه آسای خود اخباری دارند و این را می توان به عصر انفجار اطلاعات و تحولات فناوری امروزی نسبت داد.
 در گذشته میلیونربودن به مردان و زنان میانسال محدود بود، اما آن دوران به سر آمده است و امروزه با مطالعه داستان موفقیت بسیاری از ثروتمندان جهان می توان دریافت که آن ها در دوران جوانی خود به ثروت های میلیونی و میلیاردی رسیده اند. نسل جوان از داستان موفقیت های معجزه آسای خود اخباری دارند و این را می توان به عصر انفجار اطلاعات و تحولات فناوری امروزی نسبت داد.
 
به لطف اینترنت، فناوی های مدرن و راه های جدید انتشار دانش و اطلاعات بسیاری از مردم جهان به منابع عظیمی از اطلاعات دستری دارند. شاید هم علت اصلی موفقیت های چشمگیر نسل جدید در مقایسه با نسل های پیشین در این است که نسل جدید آغوش خود را برای استفاده از اینترنت و فناوری های مدرن باز کرده است، اما نسل های پیشین همچنان از روزنامه ها و صنعت چاپ استقبال و حمایت می کنند.

امروزه اینترنت در قالب گوشی های هوشمند و تبلت در جیب های ماست و مردم هزاره جدید این واقعیت را پذیرفته اند که تمامی زندگی خود را برای یادگیری چیزهای جدید صرف خواهندکرد و از انجام دادن این کار نیز خرسند هستند. نسل های امروزی بیشتر می آموزند و خودشان بخت موفقیت شان را رقم می زنند.
 
این ریشه برتری آن ها در مقایسه با نسل های قبل است؛ ولی آن ها چگونه این کار را می کنند؟ شاید رویای ثروتمندشدن به شیوه افرادی مانند بیل گیتس برای همه دست یافتنی نباشد، اما همه این امکان را دارند که ظرف مدت مشخصی میلیاردر شوند؛ ولی این امر مستلزم نهادینه کردن برخی عادت های پولی، نظیر کم خرج کردن و بیشتر پس انداز کردن، است. راه ثروتمندشدن از طریق برنامه های تبلیغاتی تلویزیونی طی نمی شود؛ زیرا این تبلیغات تلویزیونی قصد دارند به شما القا کنند که تنها از طریق «خرید کردن» ثروتمند می شوید، نه «پس انداز کردن».

متاسفانه تنها حاصل برنامه های تبلیغاتی گودی زیر چشم به دلیل کم خوابی است! بنابراین اگر وقت و پول خود را برای  رفتن به این سینماروهای ثروت یا خرید نوارهای ویدئویی در این باره صرف کنید، تنها چیزی که عایدتان می شود «بدهی بیشتر» است. حقیقت این است که اگر آن قدر خوش وقت باشید که ثروت هنگفتی به ارث ببرید، می توانید مسیر خود را به سمت رفاه پیش ببرید. گرچه ممکن است شیوه بیل گیتس برای تبدیل شدن به فردی ثروتمند دست نیافتنی به نظر برسد، میلیاردر شدن، قطعا برای کسانی که از سنین جوانی شروع به تقویت عادات صحیح می کنند دست نیافتنی نیست؛ البته هر فرد، در هر سنی، می تواند عادات کاهش بدهی و افزایش ثروت را در خود تقویت کند.
 
 چگونه در جوانی ثروتمند شویم؟

جیسون فلوری، مدیر یک گروه مشاوره ای ارث و میراث، می گوید: «بخشی از فرهنگ ما می گوید برای رسیدن به چیزی اول باید ادای آن را درآورد؛ مثلا برای ثروتمندشدن اول باید ادای ثروتمندان را درآورید؛ اما بدهی همیشه مردم را از رسیدن به این موفقیت باز می دارد. آن ها اغلب دهی می خرند و برای همیشه زیر بار قرض می روند، در حالی که خرج کردن کمتر از درآمدی که کسب می کنیم، داشتن شیوه زندگی متعادل و بسنده نکردن به یک موفقیت و پیشرفت بهترین راه برای رسیدن به ثروت است».

عوامل و رویکردهای فراوانی وجود دارند که می توانند به شما در رسیدن به موفقیت و کسب ثروت کمک کنند. افراد ثروتمند معمولا از شیوه های مختلفی برای رسیدن به اهداف شان استفاده می کنند که البته همه این شیوه ها به یک جا ختم می شود. ما اینجا هستیم که درباره برخی از این رویکردها و رفتارهای زندگی خوب که می توانند در رسیدن به این هدف در زندگی کمکتان کنند راهکارهایی به شما ارائه کنیم.

1- اهداف شما را در مسیر پیشروی ثابت قدم می کنند

داشتن یک تصویر ذهنی خوب و کامل از آنچه می خواهید به دست آورید به شما کمک می کند به سوی آن هدف گام بردارید؛ البته ممکن است در طول راه به راحتی حواس تان پرت شود و از اهداف تان چشم بردارید؛ به علاوه، فکر کردن به این آرزو که «چگونه می توانم میلیونر شوم؟» و تکرار این آرزو در ذهن تان چیزی نیست که بتوان نام آن را هدف گذاشت؛ حتی فرد بی خانمانی نیز که در زیر پلی زندگی می کند این آرزو را دارد.
 
این ها بیشتر آرزواندیشی است، اما آنچه شما لازم دارید تعیین اهداف است. شما باید تعیین کنید در زندگی چه می خواهید و تنها آن وقت است که برای رسیدن به آن اهداف برنامه ریزی می کنید؛ با این حال هیچ گاه خود را به اهداف بلندمدت محدود نکنید.
 
به خاطر داشته باشید اهداف کوتاه مدت در این میان تاثیر بسزایی می گذارند و می توانند به شما در دست یابی سریع تر و زودتر به اهداف بلندمدت کمک شایانی کنند؛ اما همیشه مقصد نهایی تان را در ذهن داشته باشید و از تمامی قدرت و توان خود برای تحقق آن استفاده کنید.

2- حرفه خود را با تعقل انتخاب کنید

بیایید روراست باشیم؛ انتخاب شغل مناسب تنها در حرف آسان است. وقتی دنبال شغلی خوب هستیم اغلب مخلوطی از آرزوهای درونی را در نظر می گیریم، تحقیق می کنیم و از توصیه های افراد استفاده می کنیم که تصمیم خود را بگیریم. در این میان خانواده و دوستان و دیگر افراد مورد اطمینان شما تصور می کنند می دانند چه چیزی برای شما خوب است، همین طور قلب شما یک چیز می گوید و عقل تان نیز چیزی کاملا متفاوت، هم همین اوضاع را پیچیده تر می کند؛ ولی نسل امروزی آگاه است که می توان مسیر شغلی که عقل به آن ها پیشنهاد می شود و خواسته های قلبی را با هم داشت، به شرطی که به درستی تحقیق کرد.

امروزه می توانید از بسیاری از منابع رایگان برای داشتن تصویری روشن تراز وضعیت اقتصادی کنونی و چشم اندازهای شغلی کمک بگیرید. اطمینان پیدا کنید تصمیمات خود را براساس حقایق واقعی همچون وضعیت اقتصادی اتخاذ می کنید که می دانید واقعتی دارند؛ مطمئن باشید با پیروی از این شیوه هیچ گاه اشتباه نخواهید کرد.
 
چگونه در جوانی ثروتمند شویم؟

3- ارتباطات خود را حفظ کنید و گسترش دهید

از این توصیه برداشت اشتباه نکنید؛ حرف من این نیست که فقط با افراد پولدار معاشرت کنید، بلکه باید ارتباطاتی را با فرادی که مانند خودتان به دنبال همین هدف هستند ایجاد کنید. داشتن یک شبکه ارتباطی همان طور که اهداف خود را پیگیری می کنید از اهمیت بسیاری برخوردار است. احتمال تحقق اهداف به دست جمعی از افراد که هدف مشترک دارند بسیار بیشتر از انجام دادن آن به دست یک فرد تنهاست. گاهی در زندگی ممکن است با افرادی آشنا شوید که می توانند زندگی شما را از این رو به آن رو کرده، در دست یابی به اهداف تان نقش بزرگی ایفا کنند.

راه های زیادی برای انجام دادن این کار وجود دارند. یکی از بارزترین آن ها استفاده از شبکه های اجتماعی است؛ ولی شما باید این کار را در دنیای واقعی هم انجام دهید. هیچ پل ارتباطی را قطع نکنید و تلاش کنید شبکه ای از ارتباطات را برای خود ایجاد کنید؛ برای مثال، اگر در دانشگاه تحصیل می کنید، می توانید شبکه بسیار عظیمی از ارتباطات را با همکلاسی هایتان و دوستان آن ها و دیگر دانشجویان دانشگاه خود ایجاد کنید.

امروزه دانشجویان بیش از دیگر افراد از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند و همین امر به شما در یافتن ارتباطات جدید به کمک شایانی خواهدکرد؛ همچنین می توانید با همکاران قدیمی و کنونی، شرکای تجاری و دیگران ارتباط تخصصی و تقویت شده ای را برقرار کنید. حتی اگر یک ارتباط در حال حاضر به نظر بی ربط برسد، ممکن است در آینده فرصت های مغتنمی را برای شما به همراه داشته باشد؛ چه کسی می داند که در طول مسیر چه اتفاقی خواهدافتاد؟

4- اینترنت بهترین دوست شماست

قطعا بسیاری از جوانان امروزی به خوبی آگاه اند که اینترنت چه عظمت و قدرتی دارد و هنوز زمینه های رشد آن به پایان نرسیده است. اینترنت جایی است که بسیاری از جوانان نیمی از عمر خود را در آن می گذرانند.
 
در حقیقت هر چیزی که بخواهید، از ایده های کسب و کار گرفته تا راه هایی برای گسترش تجارت خود، همه، را می توانید در اینترنت بیابید. جایگاه خاص شما هرجا که باشد، اهداف کسب و کاری شما هر چه باشند، اینترنت می تواند از طرق مختلفی به شما کمک کند. می توانید بدون آنکه سر کلاس های حقیقی بنشینید، از طریق اینترنت دوره های خاص را بگذرانید و مدارک معتبری نیز دریافت کنید؛ البته این به معنای آن نیست که در اینترنت غرق شوید و ارتباطات خود با دنیای واقعی را به طور کامل قطع کنید.

برای ایجاد ارتباط، بازاریابی، موقعیت های تجاری، سرمایه گذاری، تحقیقات بازار،تحقیقات رقابتی و هر چیزی که فکرش را بکنید می توان راهی یافت که به صورت آنلاین انجام شود. شما می توانید در اتاق گرم و نرم خود بنشینید، قهوه خود را میل کنید و تنها با استفاده از یک لپ تاپ و اینترنت لوگویی را برای یک شرکت تجاری در ازبکستان طراحی کنید یا داده های یک شرکت چینی را در سیستم وارد کنید و از همه این راه ها درآمدهای زیادی کسب کنید. در یک کلام می توان گفت فرصت های طلایی در اینترنت بی پایان هستند.
 
چگونه در جوانی ثروتمند شویم؟

5- افراد موفق را الگوی خود قرار دهید و از آن ها درس بگیرید

داستان و شیوه های موفقیت افرادی را که در سنین جوانی موفق به انجام این کار شده اند الگوی خود قرار دهید. شاید داستان خالق شبکه هایی چون فیسبوک یا واتس اپ را خیلی ها بدانند؛ چون از شبکه اجتماعی آن ها استقبال بسیار زیادی شد. درباره این آدم ها تحقیق کنید و ببینید آن ها از چه روند فکری استفاده کردند که به جایی که اکنون قرار دارند برسند؛ چه چیزی الهامبخش آنان برای رسیدن به اهدافی بود که داشتند و چگونه به این موفقیت بزرگ دست یافته اند؟ خلاقیت و الهام بهترین متحدانی هستند که می توانید در محیط کسب و کار داشته باشید و وقتی با سختی ای مواجه می شوید، در حفظ انگیزه به شما کمک می کنند. 

6- از دوران جوانی خود بهره کامل را ببرید

به طور حتم افراد جوان با انتقادات و تاییدنداشتن بیشترین از سوی قدیمی ترها رو به رو می شوند، اما نباید اجازه دهید که این مر شما را مایوس کند. آن ها بیشتر از شما تجربه دارند، اما شما نظم دنیای جدید را بسیار بهتر از آنان درک می کنید و علاوه بر آن می توانید 15 ساعت در روز کار کنید.
 
پنج تا 6 ساعت بخوابید و سپس بازگردید و باز هم 15 ساعت کار کنید. بسیاری از کارها هستند که جوانان می توانند بهتر از افراد مسن تر انجام دهند؛ یکی از آن ها داشتن ابتکار بیشتر در سازگاری با چیزهای جدید است. از طرفی جوان ترها در مقایسه با افراد میانسال و پیر چیزهای جدید را بهتر و با سرعت بیشتری یاد می گیرند؛ بنابراین به جوانی خود تکیه کنید که از تجربیات نسل های پیشین بیاموزید، نظرات تجاری جدید به دست آورید و درک بهتری از شغل خود داشته باشید. اجازه ندهید انتقادات آن ها ترس و نگرانی در شما را ایجاد کند.

7- ترس در موفقیت هیچ جایی ندارد

بعضی چیزها هستند که بخت شما برای پولدار شدن را ویران می کنند و در این میان می توان به ترس اشاره کرد. ترس می تواند شما را به شکست بکشاند یا کاری کند که از بسیاری از فرصت های پیش آمده در زندگی به راحتی عبور نکرده، از آن ها بهره برداری نکنید. رایج ترین آن ها این است که «من خیلی جوانم» و این مورد بدترین آن هاست.
 
تنها به این دلیل که جوان هستید به این معنی  نیست که نمی توانید کسب و کاری عالی داشته باشید و خیلی ها هستند که با کسب و کار موفق شان این را اثبات کرده اند. اگر شما خود را جدی نگیرید، هیچ کس دیگری نیز شما را جدی نخواهدگرفت. بدون ترس از انتقاد دیگران یا ترس از شکست پیش بروید و ایده های خود را عملی کنید، بعدها برای این کار از خود تشکر خواهید کرد. جوانی پر از ظرفیت است و بهترین سازمان دهنده تغییرات محسوب می شود. شما نباید هرگز به خود اجازه دهید که باور کنید ظرفیت رسیدن به چیزی را ندارید.

8- سرمایه و پول خود را به گردش درآورید

خیلی وقت است که از دوران انباشتن پول، نگهداری آن ها در حساب پس انداز و انتظار برای دریافت بهره آن گذشته است. حال این کار وقت بسیار زیادی طلب می کند و ممکن است از رشد کاری شما ممانعت کند. ممکن است یافتن شغل برای جوانان ترسناک باشد، اما کارهای بسیاری وجود دارند که شما می توانید در منزل انجام دهید که بتواند دستاویزی برای شروع کارتان باشد.

پس انداز برای سرمایه گذاری یکی از شیوه های کار با پول است. شما باید با سرمایه گذاری در امور جدید، پول خود را برای پول سازی بیشتر به کار اندازید؛ البته سرمایه گذاری نیز خطرهایی دارد؛ بنابراین اگر می خواهید در کاری سرمایه گذاری کنید، بهتر است طرحی برای خود داشته باشید و پیش از هرگونه اقدامی در مورد حوزه سرمایه گذاری مورد نظر خود تحقیق و احتمال موفقیت و همچنین خطرات احتمالی را به طور کامل ارزیابی کنید.
 
چگونه در جوانی ثروتمند شویم؟

9- با غریزه مصرف گرای خود بجنگید

والدین ما در سیستم «مصرف گرایی» رشد کردند و به تدریج آن را پذیرفتند. نسل ما کمی متفاوت است. ما در جامعه ای که غرق در مصرف گرایی بود متولد شدیم و بخش بزرگی از نسل ما نیاموختند چگونه با آن دست و پنجه نرم کنند.
 
آن ها با تبلیغات رنگارنگ به هر سو کشیده می شوند و اگر با آخرین مدها هماهنگ نباشند، افسرده می شوند. پولدارها چیزهایی می خرند که آن ها را پولدارتر می کند، اما افراد فقیر چیزهایی را می خرند که افراد پولدار را پولدارتر می کنند. درک همین موضوع برای درگیری با غریزه مصرف گرایی تان کافی است. تلاش کنید در دام تبلیغات رنگارنگ نیفتید. اگر به این تبلیغات توجه کنید، پس از مدت کوتاهی هر آنچه ببینید می خواهید و پول خود را از این طریق به هدر خواهید داد.

یاد بگیرید هزینه های خود را به آن چیزهایی محدود کنید که واقعا نیاز دارید، نه آن چیزهایی که فکر می کنید باید داشته باشید. اگر می خواهید ثروتمند شوید و همچنان ثروتمند باقی بمانید، باید کمتر از آنچه به دست می آورید خرج کنید. به خاطر داشته باشید صرفه جوبودن به معنای خسیس بودن نیست، بلکه به معنای آن است که شما تلاش می کنید پولی را که با مشقت بسیار به دست آورده اید در راه های مناسب خرج کنید.

10- از شکست نهراسید

از شکست و اشتباه نترسید. به جوانی خود به چشم دوره ای نگاه کنید که می توانید در صورت شکست در انجام دادن کاری آن را بارها تکرار کنید. در حقیقت، شکست در انجام دادن کاری به این معناست که شما در حال تلاش هستید. اگر در راحتی و آسایش به سر می برید و به هیچ مشکلی بر نمی خورید، شاید به این معناست که گام بلندی برنداشته اید. اگر اوضاع آن گونه طبق برنامه پیش نرود، اسمش تجربه است. این تجربیات در طول زندگی همواره با شما خواهندبود و بینش و از دنیای اطراف به شما درک عمیق تری خواهندداد.
منبع :ماهنامه آینده روشن
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۰:۳۹
تیم دانشکده موفقیت