چگونه در سریع ترین زمان ممکن پولدار شویم؟- بخش دوم
دوشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۴۰ ب.ظ
نکات ریز
۱- وارد شغلی بشوید که جا برای پیشرفت داشته باشد:
پول و پیشرفت سریع در این مسیرها بدست می آید. مثاً زمانی که مهاجران اولیه امریکا ساکشان را در بیابان روی زمین می گذاشتند، کسی که نجاری بلد بود و می توانست خانه و اصطبل بسازد نانش در روغن بود.
۲- برای معتبرترین شرکتی که می توانید کار کنید:
این کار باعث می شود اعتبار بیشتری پیدا کنید و کار را برای گسترش ارتباطات تان راحت تر می کند.
۳- تخصص کسب کنید:
سعی کنید در یکی از زمینه های کاری تان چنان متخصص شوید که کسی نتواند روی دست تان بلند شود. دنیای امروز دنیای تخصص است. کسی این خاصیت را بدست خواهد آورد که عاشق یادگیری باشد. شما را به عنوان یک برنامه نویس در شرکتی استخدام کرده اند و هر روز وظایف چالش برانگیزی به شما محول می شود. اگر اهل جست و جو و یادگیری باشید نه تنها وظیفه ی خود را انجام داده اید بلکه بعد از چند وقت برای خود غولی خواهید شد که تمام شرکت های معتبر برای داشتن تان سر و دست می شکنند.
۴- از چند جا درآمد داشته باشید:
البته نه به آن شیوه ای که سازمان بازرسی کل کشور را عصبانی کند )چند شغله های دولتی(. اگر کاری را در حد تخصص یاد گرفته اید شروع کنید درباره آن مطلب بنویسید، مشاوره بدهید و تدریس کنید و از تمام این ها پول در بیاورید.
۵- هرز نچرخید:
آدمی که عاف باشد می خواهد پول هایش را خرج اتَینا کند. انقدر کار سر خودتان بریزید که وقت پول خرج کردن نداشته باشید. وقت مفید تان را در چرخه ای از کار و یادگیری بگذرانید و البته به اندازه استراحت کنید تا از کارتان زده نشوید. زمان موضوعی است که موفقیت و ثروت به آن گره خورده است. از دست دادن زمان یعنی از دست دادن فرصت غیر قابل بازگشت.
۶- یک شرکت بزنید:
کدام آدم میلیاردی را می شناسید که شرکت نزده باشد؟ راستش من چند نفری را می شناسم که شرکت نزده اند. اما خودم می روم پیدای شان می کنم و مخ شان را می زنم تا این کار را بکنند. جدای از شوخی، تأسیس شرکت کار خیلی آسانی است و اگر مقدار کمی پول داشته باشید می توانید به یکی از آگهی های ثبت شرکت ها در روزنامه همشهری زنگ بزنید و با پرداخت کمی پول شرکت تان را رسماً ثبت کنید. منتها این که چه طور شرکت را اداره کنیم مهم است. شرکت های موفق کارشان را این طور شروع نکرده اند که یک شبه ۵۰ نفر را استخدام کنند و ۱۰ میلیون دلار در حلق شرکت بریزند و بسم الله بگویند. این ها کارشان را از دفاتر خیلی کوچک و محقر شروع کرده اند و حالا شده اند غول های چند ملیتی.
همین شرکت پیکسار که استیو جابز آن را خرید و آن را به این عظمت درآورد، شرکتی بود که در شروع کار چند نفر گرافیست کامپیوتری با ذوق را دور هم جمع کرده بود و انیمیشن های کوتاه و بسیار ساده می ساخت. امیدواریم از خواندن این کتاب مطالب مفیدی دستگیرتان شده باشد. بدیهی است که آدم از خوردن و خوابیدن تنها به جایی نمی رسد. به خودتان متکی باشید و به صورت هوشمندانه زحمت بکشید تا خیلی سریع تر از آن چه تصور می کنید به موفقیت دست پیدا کنید. حرکت از شما، آرزوی موفقیت از ما.
۹۶/۰۳/۲۲