دانشکده موفقیت

هدف اصلی این وبلاگ ارائه آموزش و متدهای نوین و جهانی موفقیت برای تمام افراد است.

دانشکده موفقیت

هدف اصلی این وبلاگ ارائه آموزش و متدهای نوین و جهانی موفقیت برای تمام افراد است.

دانشکده موفقیت

موفقیت امری اتفاقی نیست!!!

پیام های کوتاه

۹ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

دیشب برای چندین بار فیلم بسیار زیبای فارست گامپ (Forrest Gump) را دیدم. این فیلم یکی از بهترین فیلمهای ساخته شده تا کنون است که اگر تا به حال فرصت دیدن آنرا نداشته اید به شما پیشنهاد میکنم حتماً برای یکبار هم شده این فیلم را ببینید.

این فیلم در عین سرگرم کننده بودن در لایه های زیرین خود مملو از درسهایی برای زندگی هست. یکی از مهم ترین درسهایی که احتمالا هر فرد با دیدن این فیلم در ذهنش تداعی خواهد شد جمع دو وجه غیر قابل جمع سادگی و موفقیت است. در فیلم در جاهای مختلف حتی در کارکتر و نوع رفتار و طرز صحبت کردن فارست گامپ نو عی حماقت و ابله ای دیده میشود اما نتیجه این حماقت به یک موفقیت بزرگ ختم می شود.

در آخر فیلم میبینیم که شخصیت فارست به آنچه می خواسته رسیده پول، شهرت، خانواده،... وتمام اینها در اوج سادگی و حماقت نصیبش میشود. چون همیشه برای ما ثابت شده است که افراد باهوش هستند که موفق میشوند و افراد ساده جایی در کورس موفقیت ندارند. در حین فیلم ناخوداگاه موفقیت فارست را بر خالف آمیزه های اعتقادی خود می یابیم و این تضاد تم کمدی نیز برای ما دارد.

حال اینکه یکی از افراد بزرگ گفته است نبوغ در سادگی است. شاید نگرش ما اشتباه هست. هر چه موضوعی را ساده تر بدانیم رسیدن به آن برایمان ساده تر خواهد بود و این موضوعی است که روانشناسان نیز آنرا تایید کرده اند. چراکه پیچیده کردن موضوع ناخوداگاه ذهن ما را درگیر حواشی می کند و از طرفی رسیدن به هدف را بسیار دور می انگارد حال انکه شاید واقعا اینگونه نباشد.

کافی است برای رسیدن به اهدافمان ساده تر بیاندیشیم. ساده فکر کنیم ساده تصمیم بگیریم و ساده انجام دهیم. در بخشی از فیلم میبینیم که فارست بدون هیچ دلیلی شروع به دویدن می کند و کل آمریکار را با پای پیاده می دود. حال یک شخص را در نظر بگیرید که این تصمیم را میگیرد فکر میکند چه مسافتی باید بدود چطور باید غذا بخورد کجا باید بخوابد و برای اینها برنامه ریزی کند ناخوداگاه به احتمال زیاد با توجه به سخت دانستن موضوع از آن صرفنظر کند.

همیشه به یاد داشته باشید که :" نبوغ در سادگیست."


 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ آذر ۹۷ ، ۱۵:۰۴
تیم دانشکده موفقیت

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۷ ، ۱۵:۳۷
تیم دانشکده موفقیت

هممون دلمون میخواد تغییر کنیم انگار این تو ذات آدمهاست به هر حال انسان زاده شده برای تکامل و تغییر اولین آجر تکامل هست.
گاهی نیاز به این تغییر توی رفتارمون، شخصیتمون، لباسمون، وضعیت مادیمون، وضعیت ظاهریمون احساس میشه.دلیل این تغییر هر چی که باشه ایجاد تغییر یک مسیر بیشتر نداره. مهم این نیست ما میخوایم چی رو تغییر بدیم مهم اینکه چطور باید این کارو بکنیم. برخلاف اینکه خیلی از کارشناسان میگن تغییر کار خیلی سخته اصلا این طور نیست همین تفکر که باعث میشه ما خیلی سخت دست به تغییر بزنیم چون وقتی میگیم کار سختی هست ناخوداگاه به خودمون میگیم که به احتمال زیاد توی این کار موفق نمیشیم و همین تفکر ما را از عمل کردن باز میداره.
طی مطالعات زیادی که انجام شده برای ایجاد یک تغییر یک دقیقه بیشتر فرصت نیاز نیست. حالا فرض کنید به این حقیقت اعتقاد داشته باشید توی یک دقیقه خودتونو میتونید تغییر بدید ایا واقعا از همین الان شروع به تغییر توی زمینه هایی که میخواید نمی کنید؟!!
ساختمان تغییر ساده است بخش اولش تصمیم گیری و بخش دومش اقدامه. توی بحث تصمیم گیری شما باید اونقدر دلایل محکم داشته باشید که یک تصمیم قاطع برای تغییر بگیرید. اگر دلایلتون محکم نیست یا فقط علاقه به تغییر  دارید تغییری در کار نخواهد بود.
معمولاً 30 ثانیه اول رو شما باید به دلایلی که برای تغییر وجود داره فکر کنید هرچی میتونید دلایلتون رو محکم تر کنید. به تمام جنبه هایی که این تغییر ممکن برای شما به ارمغان بیاره فک کند و اون رو در ذهن خود نگه دارید بعد از این 30 ثانیه باید تصمیم بگیرید که قطعا میخواهید این تغییر رو در زندگیتون ایجاد کنید یا نه. در 30 ثانیه دوم شماقدمهایی که برای تغییر مورد نیاز نیست هست توی ذهنتون لیست کنید و اولین قدم را انتخاب کنید و از همان شروع کنید و در همین حین قدم بعدیتون رو مشخص کنید.تا میتونید قدمهاتون رو کوچک انتخاب کنید. این یک دقیقه مهمترین بخش تغییره و اگر درست انجام بشه شما به سرعت میتونید تغییر رو انجام بدید و خود به خود قدمهای بعدی رو هم بر میدارید.



موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۷ ، ۱۵:۳۰
تیم دانشکده موفقیت

در بخش اول فهمیدیم که زندگی همچون خیابانی است که همه افراد درآن در حال حرکتند و سه نوع مسافر بر حسب نگرش به زندگی و وضعیت مالی و اجتماعی در آن در حال حرکتند: مسافران پیاده رو، مسافران خط کندرو و مسافران خط تندرو که هر یک دارای مشخصاتی هستند و نهایتاً وضع زندگی آنها به ترتیب فقر، زندگی متوسط و زندگی متول می باشد.

اکثر افراد در طول مدت زندگی مسافران پیاده رو هستند. آنها نقشه مسیر پیاده رو انتخاب میکنند. 

شعارشان: امروز زندگی کن بیخیال فردا!

ادراک از قرض و بدهی: قرض بگیر، وام بگیر و باهاش بهترینها رو بخر. به صورت قسطی خرید کن ماشین بخر ویلا بخر، خانه بخر

ادراک از زمان: زمان چیزی که این افراد بسیار دارند پس حسابی دوست دارند تلفش کنند.

ادراک از آموزش: با زور معلم و تک ماده و والدین تحصیلات دبیرستان را انجام می دهند در بهترین حالت دیپلم میگیرند.

ادراک از پول : هرچی در می آورند خرج می کنند چرا باید به فکر فردا باشند؟!

منبع اولیه درآمد: هر جا پول بدهند کار میکنند و اگر جایی پول بیشتر بدهند می روند آنجا و برنامه ای برای شغلشان ندارند.

شتاب دهنده اولیه ثروت (منظور چیزی که بتواند برای رسیدن به آنها شتاب دهد که در بخش های آینده بیشتر از آن صحبت خواهد شد): تنها ذهنیت آنها برای ثروتمند شدن شانس است مثل برنده شدن در لاتاری، قرعه کشی بانکی و قمار.

ادراک از ثروت : این افراد نهایتاً با یک مشت اسباب بازی که برنده میشوند می میرند.

فرمول ثروت (توضیح مفصل این مفهوم در بخش های اینده) : ثروت = درآمد + بدهی

اگر بخواهید ثروت آنها را بسنجنید یا حقوقشان است (چون اصولا منبع درآمد دیگیری ندارند) و یا وام و بدهی

مقصد: کدام مقصد ؟؟ من فقط به امروز فکر میکنم!!

مسئولیت پذیری و کنترل بر زندگی: " من یک قربانی هستم. تمام اتفاقات بد برای من می افتد. اگر فلانی زیر آّب منو نمی زد فلان کاره بودم" اصولا معتقدند وضعیتشان بر میگردد به شانس بد و اینکه بقیه برایشان توطئه می کنند تا عقب بیافتند.

ادراک از زندگی : " زندگی کوتاه است. پس حسابی کیف میکنم. امروز می چسبم گور بابای فردا . تا فردا کی مرده کی زنده"

نتیجه زندگی این افراد: زندگی بخور و نمیر، فقر، همیشه از زندگی عقب بودن، ...

اگر این عبارت برای شما آشناست شما احتمالاً مسافران پیاده رو هستید.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۹۷ ، ۲۳:۵۸
تیم دانشکده موفقیت

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۹۷ ، ۱۱:۵۶
تیم دانشکده موفقیت

THE THREE FINANCIAL ROAD MAPS TO WEALTH

Plotting your course to wealth and building your process starts with an examination of your current financial roadmap and the alternatives. There are three financial roadmaps:

1. The Sidewalk Roadmap

2. The Slowlane Roadmap

3. The Fastlane Roadmap

Within these three roadmaps lies a psychology, a belief system that dictates actions relative to each roadmap. More importantly, each roadmap operates within a “universe” governed by a mathematical “wealth equation.” Whatever roadmap you choose, your universe for wealth creation will abide by each map’s respective wealth equation. Additionally, each roadmap is naturally predisposed toward a specific destination. Those predispositions are:

• The Sidewalk >— Poorness

• The Slowlane >— Mediocrity

• The Fastlane >— Wealth

Whichever financial roadmap you follow will predispose you to the destination inherent in the roadmap—the roadmap’s “true essence.”

What is true essence?

If you play blackjack and win 15 consecutive hands, you violate the true essence of randomness. The natural state of randomness is to not deliver 15 wins in a row. When a wild African lion is tamed to perform in a Las Vegas magic act, the lion is trained to violate its true essence. The lion naturally wants to be wild, to hunt, to kill, to feed, to mate. The lion wants to revert to its natural self, which is why some flamboyant magicians get their heads bitten off. You have to be special to bend the laws of true essence.

Similarly, the roadmaps each possess a true essence that leads either to poorness, mediocrity, or wealth. For example, if you follow the Sidewalk, you’ll likely end poor. While wealth is possible using any of the maps, finding it via a roadmap not predisposed to wealth is improbable.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ آذر ۹۷ ، ۱۶:۵۰
تیم دانشکده موفقیت

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ آذر ۹۷ ، ۱۶:۰۹
تیم دانشکده موفقیت

یکی از زیبا ترین و ساده ترین تشبیهاتی که درباره انسان و زندگی گفته شده است تشبیه زندگی به خیابانی است که همه انسانها در آن مشغول حرکت می باشند. این خیابان از ابتدا که تولد هر  انسان است آغاز و انتها که مرگ انسان است ختم میشود از این تشبیه آقای MJ DEMARCO برای بیان رموز موفقیت و ثروت استفاده نموده است که می توان گفت یکی از زیبا ترین و کاربردی ترین کتابهای موفقیت را به رشته تحریر در آورده است.

از انجایی که هر خیابان معمولی دارای سه بخش : "پیاده رو" ، " خط کندرو" و "خط تندرو" می باشد پس تمامی انسانها در طول حرکت خود از تولد تا مرگ در یکی از این سه بخش در حال حرکت هستند : " مسافران پیاده رو"، "مسافران بخش کندرو" و " مسافران بخش تندرو". 

هر انسانی که در یکی از این سه بخش در حال حرکت است بسته به اینکه در کدام مسیر حرکت میکند دارای شخصیت ، وضعیت مالی و نوع زندگی مشترک است. این انسانها هر که باشند نتیجه مسیر حرکت برای آنها یکسان است:

 مسیر پیاده رو عوعماً به فقر می رسد. افراد این مسیر همیشه به امروز فکر میکنند هر آنچه در می آوردند خرج میکنند. به این معتقدند که امروز خوش باش چرا که ممکن است فردایی نباشد. با وامهای فراوان تن به خرید ماشین و ساعت های آنچنانی می دهند. مسافرتهای گوناگون می روند و اینها در انتهای کار هیچ نخواهند  داشت معمولا ورشکسته می شوند و در فقر می میرند. شاید چند صباحی خوش باشند اما این مقطعی کوتاه است. 

مسافران خط کند رو عموماً افرادی هستند با زندگی کاملا متوسط. کارمندان و کارگران. آنها که همیشه به فکر فردا هستند. به فکر بازنشستگی. هر آنچه در می آورند را ذخبره ممکند برای فردای پیری، بخور و نمیری دارند. اهل ریسک نیستند. دائما در فکر از دست دادن کارشان هستند. نهایت فکر اقتصادی آنها مبلغی است که ذخیره میکنند و سود بانکیش را می گیرند. انها در بهترین حالت زندگی متوسطی خواهند داشت. هیچگاه طعم بهترین ها را نخواهند کشید. نقش زندگی آنها کاملا مشخص است. صبح بیدار میشوند سرکار می روند . شب با خستگی به خانه باز میگردند. ساعتی پای تلویزیون مینشینند، می خوابند و دوباره تکرار. شعارشان آهسته برو تا بازنشستگی.

مسافران خط تندرو افرادی ثروتمند و پولدار هستند. اهل ریسکنند. اهل سرمایه گذاری هستند. به این معتقدند که زودتر میشود به موفقیت رسید. هم بهترینها را می خرند هم سرمایه گذاری میکنند. شعارشان تند برو تا به مقصد. مقصد ثروت، موفقیت، پیروزی.آنها در جوانی بازنشسته میشوند. زمانی که همه در حال دیدن فیلم و سریالند خود را آموزش می دهند، کتاب میخوانند، نقشه می کشند. 

ایا آنها منحصر به فردند؟ خیر؟ آیا عجیب و غریبند؟ خیر. آیا باهوشند؟ خیر. آیا تحصیلات دانشگاهی دارند؟ خیر. آیا پدری ثروتمند دارند؟ خیر.

بس چه هستند و چه میکنند؟.....


"ادامه دارد".....

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ آذر ۹۷ ، ۲۰:۱۵
تیم دانشکده موفقیت

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ آذر ۹۷ ، ۱۹:۵۹
تیم دانشکده موفقیت